Musikalske Foredrag

FOREDRAG
Når du booker et foredrag hos mig, kan du være sikker på, at det er personligt. Et personligt foredrag handler om interesse, passion og nærvær – og hos mig bliver det suppleret med de gode historier og – som oftest – de gode sange. Musik og sang er gennemgående i de fleste af mine foredrag og bliver en del af fortællingen – enten som fællessang eller også som “med på en lytter”. Min målgruppe er bred og spænder fra elever på efterskoler, 10. klassecentre og højskoler, sportsudøvere, deltagere/kursister på familiekurser, kultur- og seniorhøjskoler mv.YOUR SONG

– en musikalsk rejse gennem fem årtier og Elton Johns store sangskat.
I 2017 fylder Elton John 70 år. Hør en fortælling om hans liv og et udvalg af de mange sange, han har skrevet. Jeg har i over 15 år fortolket Elton Johns sange i forskellige konstellationer, og passionen for musikken har nu også resulteret i et musikalsk foredrag. Kom tættere på mennesket Elton John – og nyd de skønne sange.


BERLIN I ORD OG TONER

Foredraget er henvendt til alle, der har interesse i Berlin. Med udgangspunkt i en række sange om Berlin fra 1910’erne til 1980’erne vil jeg synge sangene (på tysk) og fortælle min personlige historie (på dansk) om Berlin, som jeg har oplevet byen gennem de seneste 45 år. Jeg er kommet i Berlin siden starten af 1970’erne og har således et solidt kendskab til byen og dens historie og udvikling. Et medrivende, swingende og stærkt personligt foredrag.


IT’S MY LIFE

– fra ord til handling….
Jeg har i mange år være inspireret af Søren Kierkegaards ord:

At turde er at miste fodfæste for en stund – Ikke at turde er at miste sig selv…
Foredraget udfordrer vores mod til at træffe valg i livet. Det handler om at turde. Hvis du vil have, der skal ske noget, må du skride til handling. Vi har alle mulighed for at vælge til og/eller vælge fra. Uanset hvad, har alle valg konsekvenser, og det er det, der gør livet spændende – hvis vi tør! På den baggrund bliver der også givet en række bud på, hvilke udfordringer der er i spil for børn og unge på vejen til at blive robuste – og her er forældrene en vigtig aktør!

Der er tale om et interaktivt foredrag, som bliver krydret med musikalske indslag – både som fællessang og “med på en lytter”.


HUSK AT LEVE – OG OPLEVE!

IMG_8283
Det handler blandt andet om robusthed. Foredraget er henvendt til unge mennesker (efterskoler, højskoler, udskoling, gymnasier). Med mine erfaringer som højskolelærer, talentudvikler og ungdomslandstræner i Dansk Håndbold Forbund, 10. klasselærer, viceskoleleder, konsulent i Team Danmark, proceskonsulent mv. udfordrer jeg de unge mennesker – og måske også deres forældre. Der er tale om et interaktivt foredrag, som bliver krydret med musikalske indslag – både som fællessang og “med på en lytter”.

Læs mere her…
Skærmbillede 2015-11-04 kl. 08.01.58
Som et frø i jorden – node og tekst