Foredrag

FOREDRAG
Jeg brænder for at levere levende og medrivende foredrag om emner, jeg er optaget af. Jeg krydrer ofte ordene med musik og veksler mellem humor og alvor. Jeg har ikke svaret, men jeg håber, at jeg kan være med til at skabe refleksion, når jeg undervejs sætter tingene på spidsen og stiller udfordrende spørgsmål. Jeg går efter, at det bliver en fælles oplevelse, og derfor har jeg brug for tilhørernes medspil. Sammen kan vi få det til at swinge!

IMG_8283

HUSK AT LEVE – OG OPLEVE!
Foredraget er henvendt til unge mennesker (efter-/højskoler/udskoling/gymnasier). Med mine erfaringer som højskolelærer, talentudvikler/ungdomslandstræner i Dansk Håndbold Forbund, 10. klasselærer, viceskoleleder, konsulent i Team Danmark, proceskonsulent mv. udfordrer jeg de unge mennesker – og måske også deres forældre. Der er tale om et interaktivt foredrag, som bliver krydret med musikalske indslag – både som fællessang og “med på en lytter”.

Læs mere her…
Skærmbillede 2015-11-04 kl. 08.01.58

Som et frø i jorden – node og tekst

BERLIN I ORD OG TONER
Foredraget er henvendt til alle, der har interesse i Berlin. Med udgangspunkt i en række sange om Berlin fra 1920’erne til 1960’erne vil jeg synge sangene (på tysk) og fortælle min personlige historie (på dansk) om Berlin, som jeg har oplevet byen gennem de seneste 45 år. Jeg er kommet i Berlin siden starten af 1970’erne og har således et solidt kendskab til byen og dens historie og udvikling. Et medrivende, swingende og stærkt personligt foredrag.

FRA ORD TIL HANDLING!
Jeg har i mange år være inspireret af Søren Kierkegaards ord:
At turde er at miste fodfæste for en stund – Ikke at turde er at miste sig selv…
Foredraget udfordrer vores mod til at træffe valg i livet. Det handler om at turde. Hvis du vil have, der skal ske noget, må du skride til handling. Vi har alle mulighed for at vælge til og/eller vælge fra. Uanset hvad, har alle valg konsekvenser, og det er det, der gør livet spændende – hvis vi tør! På den baggrund bliver der også givet en række bud på, hvilke udfordringer der er i spil for børn og unge på vejen til at blive robuste – og her forældrene en vigtig aktør!

Der er tale om et interaktivt foredrag, som bliver krydret med musikalske indslag – både som fællessang og “med på en lytter”. 

YOUR SONG (2017)
– en musikalsk rejse gennem fem årtier og Elton Johns store sangskat.
I 2017 fylder Elton John 70 år. Hør en fortælling om hans liv og et udvalg af de mange sange, han har skrevet. Jeg har i over 15 år fortolket Elton Johns sange i forskellige konstellationer, og passionen for musikken har nu også resulteret i et musikalsk foredrag. Kom tættere på mennesket Elton John – og nyd de skønne sange.

NAVIGATION VIA GPS
Foredraget er udviklet i samarbejde med Henrik Tingleff, Mindwork.
Vi tager – med udgangspunkt i de store forandringer i Folkeskolen – fat i emner som;
Energi og Arbejdsglæde – Samarbejde og Samspil – Struktur og Stresshåndtering – Faglig stolthed og God dialog – Roller og Rollemodeller – Ærekær og Lærerværd.
Foredraget har to spor; Gode Personlige Strategier og Gruppen Præsterer Sammen
Læs mere her…
GPS forside

HØJSKOLEJAZZ
Jeg tilbyder en swingende højskoleaften/-formiddag/-eftermiddag, hvor vi sætter jazzede toner til et bredt udvalg af højskolesangbogens mange skønnesange. Vi perspektiverer og sætter alle sange ind i en relevant kontekst fx historisk, tematisk,oplysende, fortællende eller lignende – og så synger vi sammen!
IMG_5323

 

 

 

 

 

 


NÅR SPORTEN OGSÅ ER VIGTIG – BALANCE I HVERDAGEN

Foredraget er henvendt til unge (15-20 år)  atleter og vil bidrage med redskaber og værktøjer, der skal hjælpe til at håndtere en travl hverdag, hvor sport og skole/uddannelse fylder meget. Udgangspunktet er, at der skal være plads til både sport, uddannelse og et socialt liv. Det handler meget om at planlægge hverdagen, tage personligt ansvar og ejerskab og blive mere effektiv. Det kan være med til at booste koncentration og fokus, så du bliver bedre i stand til “at være til stede” i de forskellige aktiviteter.  Jeg vil også komme ind på selvværd og selvtillid, som er centrale begreber i sporten, i skolen og i livet. Endelig er det vigtigt at se på evnen til at samarbejde med centrale “nøglepersoner” i din hverdag.

 

VIDEO…
Skærmbillede 2015-04-25 kl. 10.10.25